Caminades populars i curses

 

El Centre Excursionista Comarca de Bages organitza varies caminades populars i curses al llarg de l’any. A continuació t’informem sobre les principals i et donem l’oportunitat de que t’hi inscriguis a través de la nostra web.

 

Caminada Popular al Port del Comte


 

Caminada d’entre 4 o 5 hores, amb un desnivell aproximat de 400 m de pujada i 400 de baixada, amb sortida i arribada des del Refugi Bages, del Centre Excursionista Comarca de Bages, situat al parking de les pistes del Port del Comte, on podeu pernoctar i menjar (telèfon 680181311 / 973059066).

Descarrega’t el track aquí.

Inscriute aqui

Cursa de Muntanya Rasos de Peguera – Manresa


 

Cursa de muntanya Rasos de Peguera – Manresa. Trail no circular que comença al xalet refugi Rasos de Peguera, i acaba a Manresa. Té una distància aproximada de 82.00 km, un desnivell positiu de 1207 m i un desnivell acumulat de 3989 m.

El recorregut va dels Rasos de Peguera cap a Montmajor, passant pel Pi de les Tres Branques, de Berga a St. Llorenç de Morunys, vora la Mina, l’obaga dels Tossals, Taravil, i santuari de Correà. De Montmajor fins a Serrateix per la riera de Navel. De Serrateix a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat. I de Callús fins la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.

Descarrega’t el track aquí.

Inscriute aqui
Aquasub Manresa CECB       Alioth CECB       Refugi Bages CECB       FEEC CECB       FentPaisCECB
CECB
Copyright © 2015 CECB. Tots els drets reservats.

AVÍS LEGAL
POLÍTICA DE PRIVACITAT

C.Urgell 16 pral.
08241 Manresa
Telèfon: 938 722 912
Mail: info@cecb.cat