Set
10
Dt
LLUM I LLIBERTAT
Set 10 @ 12:00 – Set 11 @ 10:00

Venim de molt lluny…

131 Farells per 131 Presidents

-Savina superior i Montgròs-

El CECB serà present a llum i llibertat #llill

del capvespre del dia 10 fins a
la matinada de l’11 de setembre

El CECB serà present a @llumillibertat.cat. Hem escollit el Montgròs i la Savina superior de Montserrat. La Savina requereix tècnica d’escalada, però el Montgròs es fa a peu. Tots els socis (fins un màxim de 15) que ens vulguin acompanyar a encendre el farell i vetllar-lo tota la nit, cal que feu una reserva prèvia a la secretaria del CECB. Posarem 10eu cadascú per tal de cobrir el cost de la inscripció i farem història #llill

La organització ens comunica que NO ÉS UN ACTE MULTITUDINARI dins la munatanya. Serà un acte molt visual i emotiu. Els llums (farells) es veuran des de 40km lluny. Es preveu pel dimarts dia 10 de setembre, un sopar al camp de futbol del Bruc per tal d’admirar l’encesa i fer la revetlla de la diada. Aquest sopar l’organitzarà el Grup Cavall Bernat. Per tant hi ha assegurada qualitat i productes de proximitat. Més endavant s’obriran les inscripcions a la pàgina de la FEEC. Estigueu atents al web de llumillibertat.cat o bé a les seves xarxes socials. També podeu anar demanat informació al CECB.

El Montgròs correspon:
109è President de la Generalitat
Josep Sastre i Prat 1680-1683

La Savina superior correspon:
40è President de la Generalitat
Pedro Mendoza
1497-1500

Set
28
Ds
XXVIIIa Marxa Rasos de Peguera – Manresa 2019
Set 28 – Set 29 tot el dia

Descripció

El 28 de setembre vine a la XXVIIIª edició de la Marxa de muntanya Rasos de Peguera – Manresa. Trail no circular amb meravellosos paisatges que comença al xalet Refugi Rasos de Peguera, i acaba a Manresa. Té una distància aproximada de 82.00 km, un desnivell positiu de 1207 m i un desnivell acumulat de 3989 m.

El recorregut va dels Rasos de Peguera cap a Montmajor, passant pel Pi de les Tres Branques, de Berga a St. Llorenç de Morunys, vora la Mina, l’obaga dels Tossals, Taravil, i santuari de Correà. De Montmajor fins a Serrateix per la riera de Navel. De Serrateix a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat. I de Callús fins la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.

Powered by Wikiloc

 

Puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència

Hi haurà servei d’autocars per pujar als Rasos de Peguera, amb sortida a les 07.30 h del matí de l’aparcament del pavelló del Congost. La sortida de la marxa serà des de l’esplanada del Xalet Refugi del CEM a les 9.00 h del matí de dissabte.

 

Preus

Socis CECB federats – 15€

Socis CECB no federats – 25€

Participants federats – 22€

Participants no federats – 32€

Servei autobús – 10€

 

Reglaments

Reglament del Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC, aquí

Reglament XXVIIIa Marxa Rasos de Peguera – Manresa:

 • L’Organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers.
 • L’Organització no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament a mig recorregut, però recomana que els abandonaments es facin i notifiquin en un control de pas.
 • Cal seguir en tot moment les marques que senyalitzen l’itinerari: ratlla blava entre dues de blanques, però en els trams en que coincideix amb un GR o PR es redueixen al mínim les marques de la nostra marxa.
 • Cal ser molt respectuosos amb el medi natural i no llençar deixalles, ni arrancar plantes o trencar branques, etc.
 • Per tal d’evitar accidents en els trams en que es creua o camina per la vora d’alguna carretera, i en compliment de l’article 13 del Reglament General de Circulació, és obligat que els caminants portin els elements lluminosos o reflectants que disposa aquell article.
 • En cap cas el fet de participar en aquesta Marxa, dóna prioritat davant del pas de vehicles en els creuaments de carrers, carreteres o pistes, excepte en el cas de que així ho indiqui la senyalització horitzontal, vertical o semafòrica de la pròpia via.
 • La pluja o altres inclemències del temps no seran motiu de suspensió de la marxa, però l’Organització es reserva el dret de suspendre-la o modificar-ne algun aspecte si ho creu convenient.
 • Per participar en la Marxa cal estar en possessió de l’assegurança anual de la FEEC o de l’assegurança temporal per a la pròpia Marxa. També es podrà participar amb la llicència de qualsevol entitat adherida a la UIAA.
 • LA INSCRIPCIÓ PRESSUPOSA L’ACCEPTACIÓ D’AQEUST REGLAMENT I DEL REGLAMENT GENERAL DEL CIRCUIT CATALÀ DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA de la FEEC, i d’acord amb l’article 6 d’aquest:
 • Per participar a la Marxa Rasos Manresa cal haver complert els 14 anys.
 • De 14 a 18 anys podran participar-hi amb l’autorització escrita, paterna o del tutor legal, i, a més entre 14 i 16 han d’anar acompanyats per un adult durant tot el recorregut.
 • La marxa no és competitiva i els controls s’aniran tancant a mesura que hi arribi l’equip escombra, però, d’acord amb l’article 2 del Reglament del CCCR, es considera que la velocitat mitjan mínima ha de ser de 3,75 km/hora, i aplicant aquest paràmetre, el tancament del control 3 (Montmajor) serà a les 16:30, el del control 6 (Can Comelles), a la 1:30 de la matinada i l’arribada a les 7:00 del matí de diumenge.

 

Inscripcions

Us podeu inscriure a la secretaria del CECB, en horari d’oficines o al següent enllaç:

Inscriute aqui

 

 

 

Galeria d’imatges

 

 

 

Resultats