Cursos parapent i vols amb biplaça

 

La secció de parapent del Centre Excursionista Comarca de Bages, Alioth Parapent Bages Club, organitza durant l’any un seguit de cursos d’iniciació i perfeccionament al parapent.

 

biplaça cecb

Vols en biplaça


 

Gaudeix del plaer de vol en parapent acompanyat dels nostres pilots titulats per la Federació Aèria Catalana i el Consell de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. L’aventura que sempre has desitjat al teu abast. El somni de volar fet realitat on tu triis:

– A l’estiu al Collbaix. Manresa, comarca del Bages (Barcelona).

– Tot l’any a la zona de Berga i també al Port del Comte, comarca del Solsonès (Lleida).

No cal tenir cap coneixement previ, nosaltres ens en cuidem de tot. Només cal que pensis en gaudir del paisatge i del vol.

Inscriute aqui

 

Descoberta al Parapent


 

Inicia’t en el coneixement d’aquest fascinant esport en una jornada on podràs fer un vol en biplaça, experimentar amb el material i fer pràctiques d’enlairament.

 

IMPORTANT: El curs va dirigit a tothom qui vulgui conèixer el món del parapent però que no estigui interessat en ser pilot. Per a ser pilot s’ha de començar amb el curs de Iniciació al Parapent, el qual és apte per qualsevol persona amb una forma física normal.

Inscriute aqui

Curs de Iniciació al Parapent


 

El curs de Iniciació al Parapent va dirigit a aconseguir volar de forma autònoma en una zona de vol estable i en condicions suaus, en companyia d’altres pilots; a més de passar una bona estona fent una activitat excepcional com és volar en paisatges espectaculars.

 

Per aprendre a volar en Parapent utilitzarem el parapent biplaça ja que és molt útil com a eina pedagògica. Així que els primers vols seran en parapent biplaça, acompanyat sempre d’un instructor qui t’ajudarà i assistirà en tot moment. Un cop tinguis unes habilitats adquirides ja faràs algunes pràctiques d’enlairament i per acabar el curs faràs un vol de curta distància autònomament supervisat de ben a prop per un instructor.

Inscriute aqui
Pròximes edicions

perfeccionament parapent

Curs de Perfeccionament al Parapent I i II


 

T’has quedat amb ganes de més? Vols arribar a ser un pilot federat? No et preocupis perquè encara n’hi ha més. Amb el Curs de Perfeccionament es prepara a l’alumne per l’examen federatiu i aconseguir la titulació d’Alumne Avançat. Pels que es van iniciar en el món del parapent però fa temps que han perdut el contacte i volen tornar a practicar-lo.

També t’ensenyarem a aprofitar les corrents d’aire dinàmiques i tèrmiques per poder volar durant més estona, a tenir control total del parapent al terra amb fortes ràfagues de vent, a inflar la vela de forma invertida amb vents forts, moderats i creuats, “Top Landings”, maniobres de descens bàsiques, etc., de forma que arribaràs a  ser un pilot totalment autònom.

Inscriute aqui
Pròximes edicions

Aquasub Manresa CECB       Alioth CECB       Refugi Bages CECB       FEEC CECB       FentPaisCECB