Instal·lacions del CECB

 

El Centre Excursionista Comarca de Bages disposa de varies instal·lacions, de les quals els socis poden gaudir-ne de forma lliure i gratuïta.

 

Locals del CECB


 

Les oficines centrals del Centre Excursionista Comarca de Bages estàn situades al carrer Urgell 16 ppal de Manresa, i estàn obertes al públic diàriament de les 19 a les 21 hores per poder atendre a tots els socis i públic en general. Aqui fem l’atenció personal i les nostres seccions poden fer les activitats en els espais de que disposen. A les oficines centrals del CECB també hi podeu trobar la Biblioteca, la qual podeu visitar i fer-ne ús en les hores d’obertura de les nostres oficines. També hi ha una sala d’actes on es porten a terme xerrades i altres activitats, com per exemple els assajos de la secció Coral Eswèrtia.

A part de les oficines centrals, a la Font dels Capellans, Octagonal 12 de Manresa tenim un altre local on opera la nostra secció de Submarinisme (aquaSUB), la qual organitza cursos de submarinisme, sortides i batejos, a més de cursos de patró d’embarcacions d’esbarjo. El CECB disposa d’altres espais dels que farem esment a continuació.

Hangar Parc de l’Agulla


 

El CECB disposa de dos hangars on es guarda tot el material per a la pràctica del piragüisme o kayak. Un d’ells està situat a l’edifici de serveis del Parc de l’Agulla, just davant de l’embarcador de fusta. Aquest disposa de vestidors amb serveis i dutxes, i d’una estructura per a guardar-hi els caiacs. El segon hangar del CECB està situat a dins del recinte del pàrquing privat de caravanes del Parc de l’Agulla. Aquest és el magatzem principal de la secció de kayak.

Rocòdrom Paul Harris


 

El rocòdrom Paul Harris situat a la zona esportiva El Congost de Manresa, té 15 metres d’alçada, uns 4 metres de perímetre en la base que es converteixen en 17 metres a dalt de la mateixa i amb un desplom màxim que assoleix els 6 metres. Tota la construcció s’ha fabricat en panells 3D Real Rock i té un total de 1600 preses.

Des de la seva inauguració al 2004 fins l’actualitat, el rocòdrom ha rebut diferents competicions de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, activitats per a la formació en diversos nivells de dificultat i públics que han sol·licitat el seu ús.

Per poder accedir i fer ús del Rocòdrom Paul Harris s’ha de demanar permís i reservar. Per reserves i estades amb grups envia’ns un correu a info@cecb.cat i t’informarem encantats.

Refugi Bages


 

El Refugi Bages està situat al Port del Comte, al sostre del Solsonès, a 1.800 metres d’alçada, i s’hi arriba amb cotxe. A peu de pistes d’esquí del Port del Comte i amb unes magnífiques vistes de la Serra de Verd, Serra d’Ensija i el Cadí, i dominant tota la Vall de Lord. Aquí podreu realitzar activitats en plena natura i durant tot l’any com per exemple senderisme, btt, parapent, passejades, esquí, raquetes, barranquisme, escalada, i tot el que et puguis imaginar.

El Refugi disposa de 44 places repartides en habitacions de 4, 6 i 8 places. També hi ha servei de bar-restaurant, llar de foc central al menjador, calefacció, aigua calenta, sala polivalent i wi-fi gratuit. Els guardes del refugi són el Toni i la Clara, els quals estaràn encantats de la vostra visita i us rebràn amb gran hospitalitat i simpatia.

Per arribar-hi des de Barcelona, passar per Manresa, i agafar la carretera C-55 fins a Solsona. Per arribar-hi des de Lleida, anar fins a Tàrrega, aquí agafar la carretera L-310, passar per Guissona, i anar direcció Biosca – Solsona LV-3113*. Un cop a Solsona, agafar la carretera LV-4241 que va a Port del Comte per coll de Jou. Una vegada a l’urbanització del Port del Comte seguir els indicadors fins al Refugi Bages.

Com podeu veure en els fulls de tarifes si sou soci del CECB o esteu federats per la FEEC, us podreu beneficiar de grans descomptes. Per més informació i reserves accediu a la pàgina del Refugi Bages.

Aquasub Manresa CECB       Alioth CECB       Refugi Bages CECB       FEEC CECB       FentPaisCECB