Quan:
29/09/2018 tot el dia Europe/Andorra Franja horària
2018-09-29T00:00:00+02:00
2018-09-30T00:00:00+02:00

Descripció

El 29 de setembre vine a la XXVIIª edició de la Marxa de muntanya Rasos de Peguera – Manresa. Trail no circular amb meravellosos paisatges que comença al xalet Refugi Rasos de Peguera, i acaba a Manresa. Té una distància aproximada de 82.00 km, un desnivell positiu de 1207 m i un desnivell acumulat de 3989 m.

El recorregut va dels Rasos de Peguera cap a Montmajor, passant pel Pi de les Tres Branques, de Berga a St. Llorenç de Morunys, vora la Mina, l’obaga dels Tossals, Taravil, i santuari de Correà. De Montmajor fins a Serrateix per la riera de Navel. De Serrateix a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat. I de Callús fins la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.

Powered by Wikiloc

 

Puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència

Hi haurà servei d’autocars per pujar als Rasos de Peguera, amb sortida a les 07.30 h del matí de l’aparcament del pavelló del Congost. La sortida de la marxa serà des de l’esplanada del Xalet Refugi del CEM a les 9.00 h del matí de dissabte.

 

Preus

Socis CECB federats – 15€

Socis CECB no federats – 25€

Participants federats – 22€

Participants nio federats – 32€

Servei autobús – 10€

 

Reglaments

Reglament del Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC, aquí

Reglament XXVIIª Marxa Rasos de Peguera – Manresa:

 • L’Organització no es fa responsable dels danys produïts als participants o a tercers.
 • L’Organització no garanteix l’evacuació en cas d’abandonament a mig recorregut, però recomana que els abandonaments es facin i notifiquin en un control de pas.
 • Cal seguir en tot moment les marques que senyalitzen l’itinerari: ratlla blava entre dues de blanques, però en els trams en que coincideix amb un GR o PR es redueixen al mínim les marques de la nostra marxa.
 • Cal ser molt respectuosos amb el medi natural i no llençar deixalles, ni arrancar plantes o trencar branques, etc.
 • Per tal d’evitar accidents en els trams en que es creua o camina per la vora d’alguna carretera, i en compliment de l’article 13 del Reglament General de Circulació, és obligat que els caminants portin els elements lluminosos o reflectants que disposa aquell article.
 • En cap cas el fet de participar en aquesta Marxa, dóna prioritat davant del pas de vehicles en els creuaments de carrers, carreteres o pistes, excepte en el cas de que així ho indiqui la senyalització horitzontal, vertical o semafòrica de la pròpia via.
 • La pluja o altres inclemències del temps no seran motiu de suspensió de la marxa, però l’Organització es reserva el dret de suspendre-la o modificar-ne algun aspecte si ho creu convenient.
 • Per participar en la Marxa cal estar en possessió de l’assegurança anual de la FEEC o de l’assegurança temporal per a la pròpia Marxa. També es podrà participar amb la llicència de qualsevol entitat adherida a la UIAA.
 • LA INSCRIPCIÓ PRESSUPOSA L’ACCEPTACIÓ D’AQEUST REGLAMENT I DEL REGLAMENT GENERAL DEL CIRCUIT CATALÀ DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA de la FEEC, i d’acord amb l’article 6 d’aquest:
 • Per participar a la Marxa Rasos Manresa cal haver complert els 14 anys.
 • De 14 a 18 anys podran participar-hi amb l’autorització escrita, paterna o del tutor legal, i, a més entre 14 i 16 han d’anar acompanyats per un adult durant tot el recorregut.
 • La marxa no és competitiva i els controls s’aniran tancant a mesura que hi arribi l’equip escombra, però, d’acord amb l’article 2 del Reglament del CCCR, es considera que la velocitat mitjan mínima ha de ser de 3,75 km/hora, i aplicant aquest paràmetre, el tancament del control 3 (Montmajor) serà a les 16:30, el del control 6 (Can Comelles), a la 1:30 de la matinada i l’arribada a les 7:00 del matí de diumenge.

 

Inscripcions

Us podeu inscriure a la secretaria del CECB, en horari d’oficines o al següent enllaç:

Inscriute aqui

 

 

 

Galeria d’imatges

XXVII Marxa Rasos Manresa

 

 

Resultats

Rasos Manresa 2018 arribats per temps