Caminades populars i curses

 

El Centre Excursionista Comarca de Bages organitza varies caminades populars i curses al llarg de l'any. A continuació t'informem sobre les principals i et donem l'oportunitat de que t'hi inscriguis a través de la nostra web.

 

Caminada Popular al Port del Comte


Caminada d'entre 4 o 5 hores, amb un desnivell aproximat de 400 m de pujada i 400 de baixada, amb sortida i arribada des del Refugi Bages, del Centre Excursionista Comarca de Bages, situat al parking de les pistes del Port del Comte, on podeu pernoctar i menjar (telèfon 680181311 / 973059066).

Descarrega't el track aquí.

Inscriute aqui


Cursa de Muntanya Rasos de Peguera - Manresa


Cursa de muntanya Rasos de Peguera - Manresa. Trail no circular que comença al xalet refugi Rasos de Peguera, i acaba a Manresa. Té una distància aproximada de 82.00 km, un desnivell positiu de 1207 m i un desnivell acumulat de 3989 m.

El recorregut va dels Rasos de Peguera cap a Montmajor, passant pel Pi de les Tres Branques, de Berga a St. Llorenç de Morunys, vora la Mina, l'obaga dels Tossals, Taravil, i santuari de Correà. De Montmajor fins a Serrateix per la riera de Navel. De Serrateix a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat. I de Callús fins la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.

Descarrega't el track aquí.

Inscriute aqui

Caminada de la Llum de Manresa

Caminada de la Llum


La Festa de la Llum és la més universal i, alhora, la més peculiar de totes les tradicions Manresanes.

Per commemorar el fet històric de la Llum a Manresa, El Centre Excursionista de la Comarca de Bages organitza any rere any des de en fa més de 40, la tradicional Caminada de la Llum, que consisteix en la baixada de la llum de Montserrat fins l’església del Carme.

El recorregut consta d’uns 25 km que es completen en unes 5 hores, donat les constants parades als múltiples controls d’avituallaments i la parada per dinar, també, a càrrec de l’organització.

Inscriute aqui


Sortides Conèixer l'Entorn de Manresa


Les sortides per Conèixer l'Entorn de Manresa és una iniciativa en la qual es vol incentivar a la gent a sortir de casa i reunir-se per fer excursions i caminades pels voltants de Manresa, per tal de descobrir llocs poc coneguts, així com visitar llocs més populars.

Volem que aquestes sortides siguin a més un punt d'intercanvi d'informació pel que fa a caminades i rutes, i on es vol que tothom pugui fer propostes per properes sortides i esdevingui un grup dinàmic de gent interessada en les caminades i en el coneixement de la Nostra Terra.

Inscriute aqui

Sortida Sostres Comarcals de Catalunya

Sortides Sostres Comarcals de Catalunya


Des de la secció de muntanya del CECB, proposem aquest projecte que desitgem sigui de l'interès de tothom. Ens hem proposat engegar una campanya per tal d'anar assolint els sostres comarcals de Catalunya, amb la intenció de continuar amb aquella inquietud embrionària de l'essència de l'excursionisme; observar i conèixer el país on vivim.

Les ascensions són assolibles per la majoria d'excursionistes, cal però, remarcar que no són caminades populars i per tant cadascú s'ha de portar el que consideri necessari en funció del cim, la climatologia, etc. És necessari inscriure's abans de les 20:00 hores dels divendres anterior a la sortida.

Inscriute aqui


Aquasub Manresa CECB       Alioth CECB       Refugi Bages CECB       FEEC CECB       FentPaisCECB