Instal·lacions del CECB

 

El Centre Excursionista Comarca de Bages disposa de varies instal·lacions, de les quals els socis poden gaudir-ne de forma lliure i gratuïta.

 

Locals del CECB


 

Les oficines centrals del Centre Excursionista Comarca de Bages estan situades al carrer Urgell 16 pral de Manresa, i estan obertes al públic de 2/4 de 7 (18:30) a 2/4 de 9 (20:30) hores de DILLUNS a DIJOUS excepte de DESEMBRE a FEBRER que també us atendrem els DIVENDRES. Aquí fem l’atenció personal i les nostres seccions poden fer les activitats en els espais de que disposen. A les oficines centrals del CECB també hi podeu trobar la Biblioteca, la qual podeu visitar i fer-ne ús en les hores d’obertura de les nostres oficines. També hi ha una sala d’actes on es porten a terme xerrades i altres activitats, com per exemple els assajos de la secció Coral Eswèrtia.

També disposem d’un local a la Font dels Capellans, Octagonal 12 de Manresa.

Hangar Parc de l’Agulla


 

El CECB disposa de dos hangars on es guarda tot el material per a la pràctica del piragüisme o kayak. Un d’ells està situat a l’edifici de serveis del Parc de l’Agulla, just davant de l’embarcador de fusta. Aquest disposa de vestidors amb serveis i dutxes, i d’una estructura per a guardar-hi els caiacs. El segon hangar del CECB està situat a dins del recinte del pàrquing privat de caravanes del Parc de l’Agulla. Aquest és el magatzem principal de la secció de kayak.

Rocòdrom Paul Harris


 

L’any 2004 el C.E.C.B. va promoure la construcció del rocòdrom Paul Harris situat a la zona esportiva El Congost de Manresa, té 15 metres d’alçada, uns 4 metres de perímetre en la base que es converteixen en 17 metres a dalt de la mateixa i amb un desplom màxim que assoleix els 6 metres. Fins a l’actualitat s’hi han realitzat diverses competicions de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, activitats per a la formació en diversos nivells de dificultat i públics que han sol·licitat el seu ús.

Un cop acabat el contracte de cessió de l’equipament a la nostra entitat, l’Ajuntament de Manresa en pren la seva gestió.

Refugi Bages


 

El Refugi Bages està situat al Port del Comte, al sostre del Solsonès, a 1.800 metres d’alçada, i s’hi arriba amb cotxe. A peu de pistes d’esquí del Port del Comte i amb unes magnífiques vistes de la Serra de Verd, Serra d’Ensija i el Cadí, i dominant tota la Vall de Lord. Aquí podreu realitzar activitats en plena natura i durant tot l’any com per exemple senderisme, btt, parapent, passejades, esquí, raquetes, barranquisme, escalada, i tot el que et puguis imaginar.

El Refugi disposa de 44 places repartides en habitacions de 4, 6 i 8 places. També hi ha servei de bar-restaurant, llar de foc central al menjador, calefacció, aigua calenta, sala polivalent i wi-fi gratuit. Els guardes del refugi són el Toni i la Clara, els quals estaràn encantats de la vostra visita i us rebràn amb gran hospitalitat i simpatia.

Per arribar-hi des de Barcelona, passar per Manresa, i agafar la carretera C-55 fins a Solsona. Per arribar-hi des de Lleida, anar fins a Tàrrega, aquí agafar la carretera L-310, passar per Guissona, i anar direcció Biosca – Solsona LV-3113*. Un cop a Solsona, agafar la carretera LV-4241 que va a Port del Comte per coll de Jou. Una vegada a l’urbanització del Port del Comte seguir els indicadors fins al Refugi Bages.

Com podeu veure en els fulls de tarifes si sou soci del CECB o esteu federats per la FEEC, us podreu beneficiar de grans descomptes. Per més informació i reserves accediu a la pàgina del Refugi Bages.

       Alioth CECB       Refugi Bages CECB       FEEC CECB