Secció de Submarinisme

 

La secció de submarinisme és una de les seccions del CECB amb entitat pròpia. Aquesta s’anomena Aquasub Manresa i s’encarrega de la gestió de totes les activitats subaquàtiques del centre excursionista de la comarca de bages. Aquasub Manresa actúa al local de la Font dels Capellans (Octagonal 12) del CECB.
 

Història


 

Creada el 1992, va néixer amb persones interessades per l’entorn aquàtic, i encara més per les seves profunditats, mijançant la pràctica d’una activitat que avui dia ha acabat sent un dels esports que ens permet un contacte més directe amb el mar. En tot aquest temps, han estat nombrosos els submarinistes que han tingut ocasió de participar en les propostes que s’han portat a terme des d’aquest col.lectiu, fent de cada immersió una experiencia única, i sempre des del respecte i el coneixement necessaris que aquesta activitat requereix. No hem volgut oblidar, però, l’objectiu més importat: pasar-ho bé i compartir tot això amb un grup de gent.

Aquasub Manresa, afiliada a la FECDAS (Federació Catalana D’Activitats Subaquàtiques) i a la FEDAS, organitza cursos de submarinisme, immersions col·lectives i batejos. A més, també es fan cursos de patró d’embarcacions d’esbarjo.

Tots els cursos de submarinisme són realitzats sota els estàndards de la CMAS, per tant tots els certificats de submarinisme emesos pel CECB es poden utilitzar internacionalment. La CMAS, Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques, va ser fundada el 1959 i actualment engloba més de 130 federacions de 5 continents diferents. Està al front del desenvolupament i recerca tècnic i científic, i de l’organització d’esdeveniments internacionals d’esports subaquàtics. Pot ser considerat un dels més antics i extensos sistemes d’entrenament de submarinisme.

Més informació

La secció de Submarinisme del CECB (Aquasub Manresa) organitza tres nivells de submarinisme esportiu, corresponents als cursos de bussejador de 1, 2 i 3 Estrelles, a banda dels cursos de coneixements específics . També es realitzen batejos d’iniciació pels qui vulguin entrar en contacte amb el medi subaquàtic, immersions col·lectives a les illes Medes, Tossa de Mar, Begur i Colera, entre d’altres, i molt més. A continuació us oferim informació sobre tots aquests cursos i sortides, i també adjuntem calendari i informació sobre les llicències federatives de la FECDAS/FEDAS.

Cursos, batejos i immersions col·lectives

CURSOS, BATEJOS I IMMERSIONS

L’objectiu més important; passar-ho bé i compartir tot això amb un grup de gent, en el qual només hi faltes tu. Si vols fer amics molt especials dins i fora de l’aigua, et convidem a submergir-te amb nosaltres! Clica

Calendari

CALENDARI

Vols saber quins són els propers cursos, batejos i immersions col·lectives? Entra al nostre calendari i coneix quins són els propers i a quines dates es realitzen. Clica

Llicències federatives FECDAS

LLICÈNCIES FEDERATIVES FECDAS

La millor assegurança de busseig esportiu amb la responsabilitat civil obligatòria, que t’acredita com a membre federat, podent així participar en activitats federativesi beneficiar-te d’ofertes dirigides al col·lectiu de federats. Clica

       Alioth CECB       Refugi Bages CECB       FEEC CECB